Waarom werken bij Mediahuis?

Medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom investeert Mediahuis volop in talent, persoonlijke ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving. Dat doen we op verschillende manieren:

Binnenshuis bijscholen

Onze eigen binnenhuisuniversiteit, dat is De Academie. Met een sterk opleidingsaanbod en boeiende ontmoetingsmomenten kunnen medewerkers zich via De Academie permanent bijscholen, een klankbord vinden voor nieuwe ideeën en op een inspirerende manier in contact komen met collega’s uit andere afdelingen.

Interne mobiliteit

Mediahuis daagt je uit om zelf richting te geven aan je loopbaan. Afhankelijk van je ambities en interesses krijg je de kans om ook skills te ontwikkelen die los staan van je huidige job. Evolueren naar andere functies op andere plaatsen in het bedrijf wordt gestimuleerd.

Flexibel werken

Mediahuis gelooft in resultaatsgericht werken. Daarom krijg je alle mogelijkheden om te werken van op afstand (thuis of vanuit een andere Mediahuislocatie) en je werktijden flexibel te kiezen. Ons concept Smart@Work voorziet in alle technische noden om digitaal en plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken.

Aangename werkomgeving

De gebouwen van Mediahuis zijn een inspirerende omgeving die mensen stimuleert om op een innovatieve manier samen te werken en nieuwe contacten te leggen over alle afdelingen heen. Onze koffiecorners en bedrijfsrestaurants zijn dé informele hotspots.

Extralegale voordelen

Bovenop een competitief salaris kan je bij Mediahuis rekenen op een uitgebouwd pakket van extralegale voordelen: de klassieke dingen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, internetaansluiting, gsm-abonnement … maar onder andere ook nog extra vakantiedagen en een flexplan waardoor je zelf kan beslissen over de besteding van het budget van je eindejaarspremie.

Een waaier aan jobs

Werken in de media is ongelooflijk boeiend. Niet enkel voor journalisten, digitale ontwikkelaars, marketeers en data-experts, maar voor iedereen die van dichtbij wil meemaken wat er in de wereld gebeurt. Zo vinden bijvoorbeeld ook ICT’ers, financiële specialisten, HR professionals en sterke administratieve profielen uitdagende carrièremogelijkheden bij Mediahuis. Wat al onze medewerkers verbindt: klantgericht denken en samenwerken. Niet toevallig twee van onze bedrijfswaarden!

We zijn gewoon goed bezig

Het zou een beetje verwaand klinken als we over onszelf zouden zeggen dat we goed zijn. Maar als anderen dat van ons vinden, zijn we daar fier op. In 2019 sleepten we maar liefst drie begerenswaardige onderscheidingen in de wacht: we eindigden in de top 5 van de meest aantrekkelijke werkgevers (Employer Brand Research Randstad 2019), werden bekroond tot Media Sales House of the Year (AMMA 2019) en wonnen de Belgium Customer Contact Award (BCCA 2019). Dus ja, eigenlijk zijn we toch gewoon goed bezig.

Op de hoogte blijven van nieuwe jobs? Schrijf je in op onze job alert.

Jouw gegevens worden verwerkt conform de privacy policy van Mediahuis