Benieuwd hoe het voelt om bij Mediahuis te werken?

Mediahuis geeft ruimte aan mensen met zeer uiteenlopende profielen: journalisten, marketeers, ICT’ers, digitale productontwikkelaars, salesmensen, administrators, data analisten en meer. Benieuwd naar hun werkomgeving en hoe zij hun job binnen Mediahuis ervaren? Bekijk dan zeker de videotour.

Duik in het nieuws

Redacties

De redacties van onze nieuwsmerken zijn het kloppend hart van Mediahuis. Nieuwsjagen, feiten duiden en analyses maken. Onze redactiemedewerkers verslaan het nieuws op papier, digitaal, door middel van podcasts en met video.

Jobs binnen onze redacties

Time to market

Lezersmarkt

Onze merken bij de consument brengen: dé opdracht van onze Lezersmarkt! Van promocampagnes uitwerken tot het bedenken van nieuwe abonnementsformules of originele lezersacties: hier komen creativiteit en denken vanuit de consument samen.

Jobs binnen Lezersmarkt

De digitale toekomst is nú!

Technology & Product Studio

De mediawereld digitaliseert razendsnel. Mediahuis speelt in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en doorgedreven digitalisering zijn de sleutels tot het succes van onze merken. De medewerkers van de afdeling Technology & Product Studio (TPS) geven vorm aan onze toekomstvisie en de concrete realisatie van onze digitale ontwikkelingen. Zij bouwen ook permanent aan de performantie van onze systemen. Daarbij staat optimalisatie, innovatie en samenwerking voorop.

Jobs binnen Technology & Product Studio

Mediahuis: ontdek nóg meer!

Werken in de media, dat is nog zoveel meer dan journalistiek, sales, marketing en ICT. Mediahuis biedt je ook tal van carrièremogelijkheden binnen domeinen als finance, HR, mediaservices of databeheer. Benieuwd naar alle openstaande functies?

Jobs binnen Mediahuis

Op de hoogte blijven van nieuwe jobs? Schrijf je in op onze job alert.

Jouw gegevens worden verwerkt conform de privacy policy van Mediahuis